trusted online casino malaysia Športno rekreacijska centra PARK in DOBRAVA
Menu
Tablet menu
ŠRC Dobrava ŠRC Dobrava Foto: Aleksander Marguč

Športno rekreacijska centra PARK in DOBRAVA

ŠPORTNO REKREACIJSKI CENTER "PARK"

Konjiški park je veličastna površina, ki nudi možnosti za šport, rekreacijo, igro, sporočanje, kulturne in druge dogodke. Športno rekreacijski center Park je center, ki ponuja mnogo možnosti za šport in rekreacijo v Slovenskih Konjicah. ŠRC Park zajema zunanje igrišče za košarko, zunanje večnamensko igrišče, zunanje igrišče za inline hokej, zunanja igrišča za tenis, tekaško stezo in fitnes na prostem. V ŠRC Park je objekt Plezalna hiša, na voljo so igrala primerna za različna starostna obdobja otrok. Večina športnih in rekreativnih površin v ŠRC Park je uporabnikom na voljo brezplačno.

Načrt celotnega ŠRC "PARK" pa najdete na TEJ povezavi. 

ŠPORTNO REKREACIJSKI CENTER "DOBRAVA"

Športno rekreacijski center Dobrava je osrednji odprt športni objekt v občini Slovenske Konjice in je namenjen športnim aktivnostim ter športnim dogodkom. Obsega nogometni stadion s pravo travo, nogometno igrišče z umetno travo, igrišče za mali nogomet z umetno travo ter atletsko stezo (400 m). Uporabnikom je na voljo:
- Najem igrišča za mali nogomet in igrišča z umetno travo
- Najem ŠRC Dobrava

Načrt celotnega ŠRC "DOBRAVA" pa najdete na TEJ povezavi.  

Opisane športne površine so v upravljanju Zavoda za šport Slovenske Konjice. V kolikor želite uporabljati ali rezervirati navedene ali druge športne površine v občini Slovenske Konjice se lahko za več informacij obrnete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Oceni ta predmet
(1 Glasuj)
Več iz te kategorije: « Ribolov Golf »
nazaj na vrh
« June 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Iskanje po strani

Style I Style II Style III