Menu
Tablet menu

Začasna selitev TIC

Obveščamo Vas, da se s ponedeljkom, 4. 2. 2019, info pisarna TIC Slovenske Konjice zaradi nujnih vzdrževalnih del začasno seli iz Starega trga 27 na Stari trg 29 (Občina Slovenske Konjice, nekdanja pisarna TOM telefona). Telefonske številke in elektronski naslovi ostajajo nespremenjeni. Obvestilo je aktualno predvidoma do konca marca 2019. Hvala za razumevanje. Vseeno se veselimo vašega obiska.

Ekipa TIC Slovenske Konjice

Preberite več...

Časopis Turistične destinacije Rogla-Pohorje - ZIMSKA IZDAJA

Spoštovani,

s ponosom Vas obveščamo, da je izšla že druga številka digitalnega in tiskanega časopisa Turistične destinacije Rogla-Pohorje, tokrat v zimski preobleki. Obiskovalcem bo na voljo od decembra 2018 do aprila 2019,ko jih bo usmerjala, kako najbolje »raziskati, občutiti in užiti« ta prekrasen delček severovzhodne Slovenije. 

Tudi tokrat smo jo ustvarili skupaj s kreativnimi posamezniki, domačini, turističnim gospodarstvom in lokalnimi skupnostmi občin Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče. V njej predstavljamo zimske novosti na Rogli, nove pridobitve letošnje sezone in tiste, ki se jih veselimo v prihajajoči, preštevilne možnosti za dobro počutje v hladnih dneh, nekaj utrinkov iz zgodovine naših krajev, ekološke in literarne namige ter še marsikaj zanimivega. Že med samim procesom nastajanja časopisa se je v nas budil ponos na bogastvo naših krajev in ljudi, ki tukaj živimo. Upamo, da boste ob njegovem prebiranju tudi Vi začutili, kako ponosno utripa pohorsko srce. 

Časopis bo na voljo na vseh INFO točkah v destinaciji Rogla-Pohorjein pri turističnih ponudnikih, preberete pa si ga lahko tudi TUKAJ.  

Vaša ekipa Turistične destinacije Rogla-Pohorje

Preberite več...
Naroči se na ta RSS
  1. Novo
  2. Povezave
S pomladjo na e-kolo
Gregorjevo v Konjicah
Praznični december: SREČNO POT...V NOVO LETO!
Otvoritev izposojevalnice e-koles
Svetovni dan turizma - strokovni posvet in dan oprtih vrat
Poletnice v Starem trgu: AKUMULATORJI
Dan odprtih vrat letališča Slovenske Konjice
Poletni glasbeni večeri v Žički kartuziji
Konjiška legenda - 3D sestavljanka
Brezplačen voden ogled Slovenskih Konjic
Slovenski vikend v Biogradu na Moru
Kulturni utrip 2018
 V2
 efs
« April 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Iskanje po strani

Style I Style II Style III