Menu
Tablet menu
Dobimo se na Starem trgu v Slovenskih Konjicah! Dobimo se na Starem trgu v Slovenskih Konjicah! Oblikovanje: Mitja Krančan

Poletnice na Starem trgu

Vabimo Vas, da si v vročih poletnih dneh privoščite prijetne sobotne glasbene osvežitve, ki jih skupaj s Pubom Tattenbach in Zanzibar v juliju in avgustu pripravljamo za Vas. Na trg v Slovenske Konjice premierno prihajajo Poletnice, ki jih bodo letos soustvarjali:

 • Sobota, 8. 7., ob 21. uri: RADIO MONDO (šanson, pop, swing, folk)
  Šansoni skupine Radio Mondo so hudomušni, predrzni, včasih bolj na poskok, pa drugič spet zaljubljeno otožni: predstavljajo čarni svet neštetih zgodb, ki jih piše življenje. Odlični glasbeniki vam bodo s svojo odrsko sproščenostjo gotovo pripravili nepozaben večer. Zasedba: Urban Grebenšek - klaviature, Nino De Gleria - kontrabas, Blaž Celarec - tolkala, Jelena Ždrale - violina in Matej Mijatović - vokal, interpret, avtor večine skladb.

 • Sobota, 15. 7., ob 21. uri: TRIJE MUŠKETIRJI & ONA (pop, jazz, rock)
  Trije mušketirji so Tomaž Plesec (vokal, električna kitara), Miha Renčelj (vokal, akustična kitara) in na cajonu (škatlonu) Luka Kuhar. Ona je odlična pevka Anja Perčič. V okviru hudomušnega projekta Trije mušketirji člani po svojem okusu poustvarjajo tuje in domače glasbene hite skozi obdobje od pop-rocka v 50. letih prejšnjega stoletja do najnovejših pop-rock uspešnic. Zabavno, virtuozno in keksi.

 • Sobota, 29. 7., ob 21. uri: KONTRABANT (akustični, etno, folk, country)
  Gre za skupino odličnih glasbenikov, ki jih je ljubezen do glasbe strnila v raznolik izbor »oldies goldies« popa, jazza, rocka in funka. Repertoar skupine obsega največje klasike popevk, pop - jazz standarde, do pop-rock-funk evergreenov. Za vse sladokusce in ljubitelje zabave z dobro glasbo! Zasedba: Anja Mlinar - vokal, Manca Dremel - vokal, Tomaž Plesec - kitara/vokal, David Kocmur - kitara, Darian Kocmur - tolkala.

 • Sobota, 12. 8., ob 21. uri: POPGARAŽ (evergreen, pop, jazz, funk, rock)
  Gre za skupino odličnih glasbenikov, ki jih je ljubezen do glasbe strnila v raznolik izbor »oldies goldies« popa, jazza, rocka in funka. Repertoar skupine obsega največje klasike popevk, pop - jazz standarde, do pop-rock-funk evergreenov. Za vse sladokusce in ljubitelje zabave z dobro glasbo! Anja Mlinar - vokal, Manca Dremel - vokal, Tomaž Plesec - kitara/vokal, David Kocmur - kitara, Darian Kocmur - tolkala

 Prisrčno povabljeni na prijetne sobotne glasbene večere, v srce našega mesta. Vstop je prost!

Oceni ta predmet
(1 Glasuj)
Prijavite se za komentiranje
nazaj na vrh
 1. Novo
 2. Povezave
Poletna doživetja v Destinaciji Rogla-Pohorje
Žička kartuzija odpira vrata in okna
5. Konjiški maraton
4. Konjiški maraton
Konjice imajo srce
Biograd na Moru praznoval občinski praznik
Trgatev potomk najstarejše trte na svetu tudi na Konjiškem
Uradno odprtje Dnevov evropske kulturne dediščine
3. Konjiški mali maraton
Naznanitev trgatve 2016
Naznanitev trgatve 2015
Srečanje ob 500-letnici slovenskega kmečkega upora 1515
 V2
 efs
« February 2013 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Iskanje po strani

Style I Style II Style III